Hva bør du ha med i håndbagasjen på fly?

Når du skal på tur, uansett om det er for en weekend eller på en lengre ferie, så er det alltid et spørsmål om hva som skal pakkes med i håndbagasjen. På den ene siden er det deilig å reise med så lite på flyet som mulig. Å slippe å tenke på annet enn deg selv, og kanskje en pc-veske til den bærbare datamaskinen, gir en deilig frihet. Tar du din bærbare med inn kan du enten jobbe litt underveis eller se på en film, om det ikke er underholdning på flyet. Ikke glem egne hodetelefoner, så dere ikke forstyrrer medpassasjerene.

Håndbagasje

På den andre siden er det alltid noen ting som kan være kjekt å ha med i håndbagasjen, spesielt når du har sjekket inn kofferten din. Det aller viktigste du kan bruke håndbagasjen til er som oppbevaringsplass for verdisakene dine. Penger, pass, mobilen, kamera og nøkler er noen av de tingene du ikke bør legge i kofferten som skal sendes. Blir noe av dette lagt i innsjekket bagasje, er det en mulighet for at det blir borte. Blir bagasjen borte, vil du stå og mangle helt nødvendige ting. Har du behov for medisiner bør disse også være med i håndbagasjen. Skal du ha med deg pc på tur, så trenger du i prinsippet ikke å ha med deg flere vesker. En pc-veske (ulike typer her) er ganske praktisk og de fleste modeller har opptil flere lommer på siden av vesken. Da kan du ha nettbrett eller andre enheter med deg, samtidig som du har plass til alle verdisaker samt det du skal ha med deg av flytende væsker og kanskje en liten jakke eller en genser.

Aktiviteter til de minste

Når du reiser sammen med barna dine, så er det lurt å pakke litt underholdning med i håndbagasjen. Det trenger ikke å være store ting, men små spill, en kortstokk, tegnesaker om det er mindre barn, et par magasiner og kanskje litt godteri, kjeks eller annet. Da går turen raskere for dem og det blir lettere for deg å slappe av. Avhengig av alder på barna samt lengden på flyturen, kan det være lurt å ha med seg bleier og et klesskift.