Kjendiser på fly

En sjelden gang når man flyr så kan man være så heldig at det er kjendiser på flyet, eller kanskje et helt fotballag som reiser for å spille bortekamp. Da er det morsomt å ta bilder eller kanskje filme litt, særlig hvis det er kjendiser man liker og beundrer. Så er det nå en gang slik at ikke alle kjendiser liker å bli filmet eller bli tatt bilde av hele tiden. Da kan det være greit å bruke et skjult kamera, men husk at du ikke kan gi bort, selge eller på annen måte publisere bilder og film uten at den aktuelle kjendisen har sagt ja. Men til privat bruk kan du ta bilde, og filme litt.

Det er ikke så greit å bare ta opp mobilen eller et fotoapparat hvis man skal ta bilder i skjul, så da kan det være greit å ha mindre fotodingser med seg, dingser som ikke gjør så mye ut av seg og som man ikke legger merke til. Det finnes drøssevis av småkameraer på markedet, kvalteten er varierende, men man får alt fra håndholdte minikameraer og kaffekoppkameraer til kameraer i capser og penner med kamera og WIFI. Penner med kamera kan man stikke i skjortelommen, så er det bare å snu seg mot den man vil filme.

Hvis det er favorittkjendisen din du klarer å filme så har du et minne for livet. Men igjen, du kan ikke publisere filmen på noen måte uten at kjendisen har sagt tydelig ifra at det er greit.