3 feriedestinationer som er billige for lommeboken

Vi vet alle at en ferie koster mye penger, og derfor ønsker vi gjerne å spare inn på de tingene vi kan for at vi skal kunne reise på ferie med familien. Mange ganger kan man spare mye penger når man velger destinasjon, og man kan spare penger på hvordan man reiser. Her skal vi se på tre forskjellige destinasjoner som vil være vennlige med lommeboken.

Thailand

Hvis ønsket er å reise på billige reiser og hotell burde man absolutt vurdere å ta turen til Thailand. Her finner man endeløse strender, vakre øyer, tropisk og varmt klima og mye billig mat.

Det er ingen tvil om at nordmenn elsker å reise til Sør-Asia, og det er det selvfølgelig en god grunn til. Når man kjenner på behovet for å reise langt bort og kjenne varmen på kroppen uten å svi av en hel årslønn, så kan Thailand by på en rekke opplevelser man ikke blir ruinert av.

Siden selve reisena er lang i seg selv kan det være lurt å sette av en uke til en slik lang ferietur. Heldigvis er hverken flybillettene eller oppholdet merkbart kostbare, og derfor kan man fort få en uke i Thailand til samme prisen som en helgetur til England.

Polen

Det er ikke nødvendigvis slik at de rimeligste flybillettene tar deg til det billigste landet å feriere i. Dersom man velger å spandere noen kroner ekstra på selve reisen, kan man ende opp med å få en mye billigere reise i Øst-Europa.

Et av landene som garantert byr på billig overnatting, billig mat og drikke, og billige opplevelser er Polen. Uavhengig av om man tar seg en helgetur til Gdansk eller en lengre reise rundt i dette spennende og historiefylte landet kan man ende med å spare mye penger sett mot en sydentur til Gran Canaria.

Makedonia

Et annet land som går under samme kategorien i Øst-Europa er Makedonia. Dette lille landet byr på en rik historie, gode temperaturer og særdeles billig underholdning.

Overnatting i dette landet koster nærmest ingenting, og man kan leve et svært luksuriøst ferieliv uten at man merker det noe særlig på lommeboken. Dette er på grunn av valutakursen og levekostnadene i landet. Kostnadene i Makedonia er så lang nede som bare 36% av det vi har her i Norge, og derfor er det ingen tvil om at man bare betaler en brøkdel for overnatting og måltider når man reiser hit.