Til Madrid på fotball-tur

Det er mye spenning i vente dersom en ønsker å dra til den yrende byen Madrid på ekte fotball-tur med gutta.

Madrid er hovedstaden i Spania, og huser to av fotball-lagene som spiller i topp-divisjonen La Liga; Real Madrid og Athletico Madrid. Real Madrid er blant verdens mest kjente fotball-lag, mye på grunn av at noen av vår tids beste spillere har vært innom klubben. Nå er det Cristiano Ronaldo som er det store dra-plasteret til klubben, sammen med andre svært kjente spillere på det stjernespekkede laget.

Real Madrid spiller på Bernabeu stadion som har plass til rundt 85, 454 tilskuere, og det er garantert bra stemning på stadion når en storkamp skal spilles. Stadion er lett tilgjengelig for de fleste besøkende i midten av Madrid, og man kan lett hoppe på T-banen som stopper rett utenfor stadion.

Det berømte sommer- overgangsvinduet er inne i sin siste uke, og Real Madrid er i vinden som aldri før. Fotball-tipping i spanske aviser hevder nemlig at klubben er på veg til å hente Tottenham-spiller Gareth Bale. Hvor mye penger det er snakk om for å kjøpe spilleren er uvisst, men Tottenham ønsker et så høyt beløp som mulig for stjernespilleren sin.

Det er ikke rart Real Madrid ønsker å styrke stallen så mye som mulig før Champions League starter, og som et Champions League-tips er deres første kamp i gruppespillet den 17. september. Det er fremdeles uvisst hvem de kommer til å møte, men uansett hvem motstanderen er, blir det garantert fest-fotball på Bernabeu for både turister og lokale supportere.

Ønsker en å dra til Spania for å oppleve god stemning og fantastisk fotball, må en ikke nøle med å bestille billetter før sesongen starter. Det er ennå tre uker til første kamp blir spilt i Champions League, men det er ingen tid å miste dersom en vil skaffe seg gode sitteplasser til det spennende oppgjøret.