Fotballreiser til England

Er du fotballfrelst? Eller nærmere bestemt, elsker du engelsk fotball og Premier League? Da har du sikkert vært i England og sett ditt favorittlag opp til flere ganger. Hvis ikke, så les videre, i denne artikkelen vil vi nemlig prøve å vise deg hvordan du enkelt kan besøke fotballøya for å se fotball.

Flybilletter til England

Det finnes en rekke flyselskaper som flyr fra Norge til England. Du kan blant annet fly direkte Norge-England med SAS, Ryanair, Flybe, Norwegian flyreiser, Eastern Airways, British Airways og Widerøe, de fleste selskapene flyr selvfølgelig fra Gardermoen til London, men f.eks. Ryanair fly fra Oslo (Rygge) til Manchester eller Liverpool. Sett bort fra dette, det er enkelt å fly til London (og du får svært billige flybilletter), for så å ta toget videre til den byen du ønsker, det er snakk om relativt korte avstander uansett hvor du skal! Ønsket destinasjon er jo avhengig av i hvilken by ditt favorittlag har tilholdssted, og heier du på Arsenal eller Tottenham (f.eks.), så er jo problemet allerede løst. I andre tilfeller, så er det bare å google «train in great britain» for å finne togavganger til din by!

Hotell i England

Hotellovernattinger ligger prisemessig på samme nivå som i Norge, kanskje litt billigere. Skal du for eksempel til Manchester for å se United eller City, så kan du ligge på Hilton (et rimelig bra hotell) for kr 1 000 – 1 500 per natt i dobbeltrom, og dette er prisnivået du kan forvente deg sånn jevnt over. I London kan nok hotellprisene være litt stivere. Uansett, på Hotels.com finner du de billigste hotellene, og de har også prisgaranti.

Kjøpe fotballbilletter

Skal du til England for å se ditt favorittlag i aksjon, så må du selvfølgelig ha billetter til kampen (e), og det er veldig smart å ha ordnet dette på forhånd (altså før ankomst til England). Du kan enkelt finne billetter på www.fotballbilletter.org, det geniale med denne tjenesten er at de sender sine lesere videre til de billigste aktørene for hvert aktuelle lag. På den måten er du sikret de billigste billettene!