Fuerte Hoteles – Hoteller i Cadiz, Nerja, Huelva, Malaga eller Randa

Fuerte Hoteles er en del av El Fuertegruppen, en hotellkjede som ble stiftet i 1957. Siden deres første hotell, Hotel El Fuerte, ble bygd har kjeden vært opptatt av service og kvalitet, og deres motto er «Omsorg for mennesker og miljø». Som du kanskje skjønner, så er dette selskapet basert i Spania, og om du trenger hotellovernattninger der, ja da er dette et godt valg, spesielt siden de kan skilte med gode beliggenheter!

Hotellene

Fuerte Hoteles består av av seks hotell og to leilighetskomplekser, og de ligger alle sammen på kysten av Andalusia. Nedenfor kan du se hotellene/leilighetskompleksene til kjeden, og kanskje er det noen av dem som frister? Har du lyst på litt luksus i Spania, så kan nok dette være noe for deg!

  • Hotel Fuerte Marbella og Hotel Fuerte Miramar ligger ved stranden i Marabella.
  • Hotel Fuerte Conil-Costa ligger ved stranden i den lille og koselige landsbyen Conil de la Frontera.
  • Hotel Fuerte Grazalema ligger midt i den kjente nasjonalparken Sierra de Grazalema National Park (ikke så langt fra byen Ronda.)
  • Hotel Fuerte El Rompido ligger i nærheten av elven Piedras og Flecha de El Rompido, og ikke langt unna ligger den lille fiskerlandsbyen El Rompido.
  • Hotel Fuerte Estepona Suites og leilighetene Fuerte Estepona ligger i Estepona på Costa del Sol, og det rett ved stranden.
  • Fuerte Calaceite er leiligheter som ligger i byen Torrox, og dette er et område med svært behagelig klima.

Som du ser, Fuerte Hoteles kan tilby litt av hvert, og det er ingen tvil om at Spania og Andalusiakysten er et godt (og populært) reisevalg, spesielt for oss nordmenn som er vant til snø og kulde store deler av våren. Hva med ferie på vinteren i Spania og på sommeren i Norge, det må jo bare høres fantastisk ut!

Bestill en billig sydenferie med Fuerte Hoteles.