Slik finner du billige hotell

Skal du på storbyferie eller en annen reise (f.eks. reise til Kina)? Da er du kanskje på utkikk etter overnatting? Nå er det heldigvis enklere enn noen gang å finne billige hotell, det finnes en rekke selskaper på Internett som har samlet flere hundre tusen hotell i ett søk, på den måten er du nesten garantert å finne overnattinger til svært rimelige priser.

Mange slike selskaper

Det beste av alt er at mange slike selskaper, blant annet Hotels.com,  også garanterer laveste pris på hotell! Dette betyr at du som kunde kan kjøpe en hotellovernatting, og hvis du finner samme rom til lavere pris et annet sted, ja da får du differansen tilbake. Like enkelt som det er genialt!

Hotels.com er nok best

Det beste stedet å finne billig overnatting er utvilsomt på Hotels.com, på denne nettsiden er det lett å navigere, mange brukervurderinger av hotellene, samt svært gode priser. Og som nevnt over, selskapet gir deg prisgaranti, så de er garantert de laveste prisene på markedet. Andre steder som er bra på hotell er Expedia og Bedfinder.

Pakkepriser

Det er også verdt å merke seg at mange reisebyråer gir deg svært gode pakkepriser hvis du kjøper flybilletter og hotell sammen, Expedia er et eksempel på dette. De gir deg gode rabatter ved kjøp av pakkereiser! Også flyselskapene kan gi deg spesialtilbud på hotell når du kjøper flybilletter hos dem, dette fordi de samarbeider med ulike aktører som tilbyr hotellovernattinger, Norwegian er et eksempel på dette.