Rimelig tannbehandling og laseroperasjon i Budapest

Skal du på ferie til Budapest? Da kan du kombinere en spennende storbyferie med billig og bra tannbehandling, og/eller laseroperasjon på øyet. Ved å gjøre dette kan du spare tusenvis av kroner i forhold til behandling i Norge, samt at du kan oppleve Budapest samtidig, på den måten slår du to fluer i samme smekk!

Rimelig tannbehandling

I øst-Europa er det svært rimelig med tannbehandling, ihvertfall i forhold til Norge og andre vestlige land, det er derfor blitt svært populært å få utført tannbehandling i land som Ungarn. Tannlegene i det tidligere kommunistiske landet har et godt rykte på seg, og er som oftest vel så gode og pålitelige som i Norge. Du har kanskje ikke lyst til å dra til Budapest å finne en tilfeldig tannlege? Heldigvis finnes det hjelp å få! Nettstedet budapest.no samarbeider med tannklinikker i Budapest, og de kan hjelpe deg både med reisen og tannbehandling.

Også laseroperasjon?

Det er også rimelig med laseroperasjon i land som Ungarn, du kan faktisk spare titusenvis av kroner på å få utført slike inngrep når du er på ferie i Budapest. Gjennom nettstedet budapest.no kan du enkelt bestille time hos Ungarns største øyeklinikk (Focus Medical), de utfører over 2 500 øyeoperasjoner hvert år, så en kan si at du er i trygge hender. Det beste av alt er at Focus Medical tilbyr synslaser fra kun kr 6 600 for to øyne, dette er ekstremt billig, spesielt sett med norske øyne (tok du den?). I Norge koster dette gjerne kr 30 000 – kr 40 000, så her er det mye å spare hvis du ønsker et slikt inngrep.

Viktig med ledsager

Hvis du tenker på å utføre tannbehandling eller foreta en laseroperasjon i Budapest er det viktig å vurdere å ha med deg et familiemedlem, en venn eller en annen ledsager. De fleste slike inngrep er små og har få komplikasjoner, men etter f.eks. øyekirurgi kan det være greit  å ha en annen å støtte seg på!

Også spabehandlig?

Som nevnt tidligere, budapest.no kan formidle kontakt med tannleger og øyekirurger i Budapest. Dette reisebyrået er ikke et fordyrende mellomledd i så henseende, men de overlater slik behandling til de som kan det, og gjør selv det de kan best; BUDAPEST. Gjennom dem kan du enkelt kombinere opplevelser og helse, ikke bare tannbehandling og laseroperasjoner, men også f.eks. spabehandling!