Hvordan gjøre ferien billig?

Vil du ut å reise, men syntes det blir litt for dyrt? Fortvil ikke, det finnes mange måter å gjøre ferien billigere på, enten du skal reise med fly, bil eller båt.

Hva kan gjøres billigere?

Den største kostnaden med et ferieopphold er som regel transport- og hotellkostnader, så dette er det første du må se om kan gjøres billigere. Om ikke destinasjonen er så viktig finnes det nesten alltid billige flybilletter til en eller annen storby i Europa. Om du ikke er kresen kan du sikkert også senke standaren på hotellet.

Kredittkort

Skal du på bilferie er drivstoff selvfølgelig den største utgiften, men hvordan kan du kutte ned drivstoffutgiftene? Det er første du kan gjøre er å kjøre mer økonomisk, det vil si at du ikke kjører for fort og at du bruker girene riktig! Et annet tips er å bruke ditt kredittkort til å betale for bensin eller diesel. Har du et kort som gir deg drivstoffrabatt kan du få hele 4% rabatt hos noen tilbydere! Hvis din bil bruker mye drivstoff kan du også vurdere å kjøpe en ny, nå for tiden kan du enkelt låne penger til bil, på den måten vil du enkelt spare inn mye penger i fremtiden.

Gratis reiseforsikring

Det er også mulig å få gratis reiseforsikring gjennom ditt kredittkort, på den måten sparer du gjerne 1 000 kroner på din neste reise. Kriteriene for at forsikringen skal være gyldig, er at du betaler minst halvparten av transportkostnadene med kredittkortet. Har du ikke et kort som gir deg gratis reiseforsikring? Da kan du sammenligne ulike kredittkort for å finne slike kredittkort!

Et lån kan være løsningen!

Mange har en drøm om å dra til eksotiske plasser som Maldivene, Fiji eller lignende plasser, men ikke alle har råd. Vil du realisere en slik drøm og trenger et lån på dagen, da er et forbrukslån løsningen for deg. Drømmer kan ikke måles i penger, selv om slike lån er dyrt er det som oftest verdt det.

Denne artikkelen er sponset av www.supershopper.no.