Hva kan du gjøre i London?

London er en av verdens største byer, så går du deg vill i denne ufattelig store byen, og engelsken er litt rusten, da burde du ha en engelsk ordbok for hånden for å finne frem. London er blitt en svært populær turistdestinasjon. Byen ligger på en topplassering i Europa, og på tredjeplass i verden, over byer med turisme. Rundt 15 millioner turister besøker byen hvert år.

What to do?

London har noe å by på for de fleste. De mest kjente turistattraksjonene i London er Palace of Westminster (her finner du også Big Ben),  Tower Bridge, Tower of London, Buckingham Palace, British Museum (kjempestort og spennede museum), Imperial War Museum, Madame Tussauds, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Westminster Abbey, London Zoo, The London Dungeon og London Eye.

Det er dyrt i London

Det er ikke til å komme unna at det er dyrt i London, spesielt hotellovernattinger. Det billigste er å bestille charterferier med hotellrom inkludert i prisen, ofte kan det bli en kostbar affære å finne hotell på egenhånd. Ellers er prisnivået på varer og tjenester høyere enn mange andre steder! Om du skal på casino, så husk at dette også er veldig dyrt!

Hvordan komme seg til London?

Fra Norge er det svært enkelt å komme seg til Storbritannia og London, de fleste større norske byer flyr til det britiske øyriket for en billig penge. Det eneste negative med å fly til London er at mange av flyplassene ligger ganske lagt fra sentrum, i de værste tilfellene må du ta tog i flere timer for å komme inn til bykjernen. Men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves!