Fantastiske hotell rabatter på Internett

Reise er noe av det som er mest populært blant nordmenn, vi er værsyke og vil gjerne koble av i andre storbyer på opplevelse og shopping, samt oppsøke solen for å få litt farge på kroppen og nytelse for sinnet. Her er det derfor et stort marked for reisebyråer og sider som tilbyr gode priser på hoteller som du kan finne blant annet på Groupon. Siste har spesialisert seg på å gi deg som følger dem ekstreme rabatter på blant annet hotell opphold i utlandet.

50-90% rabatt!

På slike rabattsider som Groupon så er det stadig vekk hele 50% til 90% rabatter på hotellopphold. Noen restriksjoner følger gjerne med. Det kan være at det er tidsbegrenset når du kan bruke rabatten, gjerne i hotellets lavsesong og utenfor fellesferie. Har du derimot muligheten til å være fleksibel på reisetid så kan du få ekstremt mye for pengene.

Det fungerer faktisk

Selv har jeg testet ut en rabatt som de hadde til et hotell i Marokko. Dette var min første tur av denne typen, men her ble jeg positivt overrasket. Hotellet lå litt utenfor Marrakech, byen vi var i, men med shuttle buss fra hotellet og inn til byen flere ganger om dagen gjordet det lett å komme seg frem og tilbake. Selve hotellet hadde høy standard, visstnok fire eller fem stjerners hotell. Gode restauranter, godt utvalg i frokost buffé og fine velholdte fellesområder med basseng, treningsstudio og fasiliteter som trådløst internett og hjelpsom betjening. I tillegg så var det lett å komme i kontakt med andre gjester, da det var flere som hadde Groupon reiser, og det var en enkel samtalestarter.

Meld deg på nyhetsbrevet!

For å kunne følge med på hvilke rabatter eller kuponger som er tilgjengelig til en hver tid, så kan du melde deg opp med e-post på Groupon sine sider. Da vil du få levert en e-post med tilbudene som de har inne. Noe som gjør det enkelt og se om de har noen gode tilbud dit du vil reise. Kjøper du kupongen, så er det godt å vite at man kan angre seg også og få pengene tilbake, men når du får fleksitid på bestilling og så gode rabatter så var det ikke noe tema for meg og samboeren når vi skulle dra. Det finnes også andre tjenester på Groupon, de har alt fra rabatt på vanlige ting, opplevelser, restauranter og selvfølgelig reiser. Så det er noe for en hver smak, i hvert fall for de som liker å spare penger.